TESTIMONIALS

Yaarwerk vindt het belangrijk dat klanten tevreden zijn. Wij laten graag zien wat onze klanten zo krachtig vinden aan Yaarwerk.

Eelco Maatman

Spiff Collective

Sinds drie jaar werken wij met Yuki en Yaarwerk. Met een maatschap van 6 partners biedt het ons het ideale pakket waarmee ieder zijn eigen facturatie kan verzorgen in een gezamenlijk systeem. Het is voor ons een enorme kostenbesparing en efficiency verbetering gebleken. Daarnaast zijn we zeer tevreden over het contact met Yaarwerk en de mate van ondersteuning die wij ontvangen.

 

Anne Loes – CEO

Defacto Architecture & Urbanism

Defacto architectuur en stedenbouw is als sinds 2013 klant bij Yaarwerk. Wij zijn erg tevreden! Met de Yuki software zijn de facturen en bonnen makkelijk aan te leveren en heb je op ieder gewenst moment een goed overzicht van je administratie. Naast de Yuki software maken wij gebruik van de salarisadministratie. Doordat alle informatie al klaarstaat in het softwarepakket zijn de jaaraangiften altijd zo gebeurd; een kwestie van het inleveren van wat extra documenten. Yaarwerk denkt actief mee als bijvoorbeeld een voorlopige aanslag wat hoog blijkt en zijn altijd goed bereikbaar als je vragen over de aangifte hebt of deze graag samen even doorloopt.

 

 

 

Wieger de Vries – Ondernemer

MS – Flora

Yaarwerk levert mij overzicht, aanzienlijke tijdwinst en analysemogelijkheden op. De service is prettig en adequaat. Ik hoef zelden telefonisch contact op te nemen omdat iets fout gaat of anderszins. Als dat nodig is, is het omdat ik even iets niet meer weet te vinden als amateur boekhouder. Dankzij de digitalisering kan ik als varend ondernemer veel efficiënter mijn bedrijf voeren. Veel nota’s komen per e-mail in PDF-vorm binnen en kan ik gelijk doorzetten naar Yuki. Mijn bankrekeningen zijn direct gekoppeld, dus ook dat papierwerk wordt mij bespaard, plus dat de controle van mijn administratie eenvoudig geworden is. Met name bij de btw-aangifte ontzorgt Yaarwerk mij. Je kunt telkens zien wat je moet gaan betalen en eenvoudig controleren of alles is ingevoerd. Dat dwingt meteen ook de eigen discipline af waar het de invoer van de inkoopfacturen betreft.  ADWOO, Advies voor Watersport Organisaties en Ondernemingen, is mijn advies bedrijf waarmee ik van 2006 t/m 2012 actief was. in juni 2012 ben ik de binnenvaartonderneming ms-Flora gestart en daarmee ook een derde boekhouding bij Yaarwerk.

 

Moustapha Ihity – Financial Controller

CNBB

Online en snel, maar wél met persoonlijke aandacht. Dat is wat de service van Yaarwerk voor ons onderscheidend maakt! Dankzij Yaarwerk hebben wij altijd up-to-date maandcijfers en een vast team dat kritisch meekijkt met de administratie. Via het online Yuki platform heb je altijd rechtstreeks contact met Yaarwerk over de cijfers en kun je direct geholpen worden. Sneller, directer maar wél met het persoonlijke contact door een vast en toegewijd team

 

Niels Keizer – CEO

Kitesurfschool FREERIDERZ

“​I work for a living, but kitesurfing is what I really do”​. Doordeweeks werk ik fulltime in loondienst bij een watersportbedrijf in Akkrum. In het weekend run ik een eigen kitesurfschool in Friesland. Het kan erg hectisch zijn​ omdat beide bedrijven seizoensgebonden zijn​,​ en het in het voorjaar en in de zomer dus erg druk​ is​. Het is voor mij dus erg belangrijk dat ik geen uren tijd moet steken in de administratie. Ik heb er gewoon geen tijd voor en ik ben er niet goed in. Yaarwerk is voor mij de ideale partner om mijn administratie te verzorge​n! Zo heb ik genoeg​ tijd over ​ voor werk, gezin en hobby.

Johan Bezem - CEO

Okki Nokki

Het hele grondprincipe van Yaarwerk spreekt mij aan, ik houd mij bezig met ondernemen en Yaarwerk met mijn administratie. Hierdoor ben ik lekker bij met mijn administratie (is wel eens anders geweest, schoenendozen!) Dat alles zich in de Cloud afspeelt, is helemaal ideaal. Het systeem van Yaarwerk werkt gewoon. Simpel gezegd: perfect.

Gregor - Adviseur

Voyager One Information Services

Kwaliteit, inzicht en gemak - ik laat m’n administratie dan ook graag aan Yaarwerk over en richt me op m’n eigen dienstverlening.