Team Yaarwerk

Maak kennis met het team

Het team dat voor je klaarstaat bestaat uit:
 

Backofficers
De backofficemedewerker is verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van jouw administratie. Zijn/haar werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de transacties, het matchen van de facturen met de bank, het beantwoorden van de vragen en zorgdragen voor de volledigheid van de administratie. Dit gebeurt allemaal in nauwe samenwerking met jou.
 

Controllers
De backoffice controller is verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw administratie, het indienen van de btw-, Vennootschapsbelasting- en Inkomstenbelastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast denkt de backoffice controller pro-actief mee om bedrijfsprocessen te verbeteren en belastingvoordeel te behalen.
 

Supporters
Heb je hulp nodig met de Yuki boekhoudsoftware? Dan ben je bij onze supportmedewerkers aan het juiste adres! Onze experts helpen je graag verder met al jouw vragen zodat je optimaal gebruik kunt maken van Yuki.
 

Relatiemanagers/-beheerders
Bij Yaarwerk vinden we het belangrijk dat de samenwerking met met jou vlekkeloos verloopt. De relatiemanager zorgt ervoor dat onze dienstverlening constant goed is afgestemd op jouw behoeften. Daarnaast evalueert de relatiemanager periodiek jouw contract.
 

Het managementteam
Ons managementteam zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt en ziet toe op de planning. Daarnaast is dit team eindverantwoordelijk voor alle diensten van Yaarwerk en aanspreekpunt voor al onze medewerkers.
 

Back-up’ers
Je begrijpt dat ook je Yaarwerk consultants weleens toe zijn aan vakantie. Als je vaste contactpersoon afwezig is, zal er een back-up klaarstaan om het werk op te pakken. Hierbij streven wij naar een optimale overdracht zodat je geen last ervaart als de back-up aan het werk is.

Ons team

 

Saziye Lale

Saziye Lale

Seven de Groot

Seven de Groot

Shirley Elgers

Shirley Elgers

Tim Crispijn

Sindy Kewaldar

Sindy Kewaldar

Erik Wijntjes

 rabia kaya

Rabia Kaya

Rinus Visser

Gülten Biskin

Masouda Baha

Loes Ilahibaks

Minakshie van Meurs

Nabila el Mousaoui

Najat el Azzouzi