Tarieven administratiekantoor

Aantrekkelijke tarieven administratiekantoor

De tijden van uurtje factuurtje zijn voorbij. Niet langer ben je genoodzaakt om een traditionele boekhouder in de arm te nemen voor zaken die ook gewoon geautomatiseerd verwerkt kunnen worden. Yaarwerk is jouw partner waarmee je flink bespaart op de tarieven van een administratiekantoor.

Allesbehalve een traditionele boekhouder

Yaarwerk is allesbehalve een traditionele boekhouder. Wij werken met een online platform dat gericht is op tijdkosten en energie besparen. Alle informatie met betrekking tot jouw boekhouding kan je uploaden naar de digitale omgeving en dit alles zal binnen 24 uur verwerkt worden. Je betaalt voor de dienst en aanvullende modules, dus de tarieven van het administratiekantoor heb je helemaal zelf in de hand.

Enkel hetgeen wat je echt nodig hebt

Afhankelijk van jouw wensen zal jouw online omgeving ingericht worden, zodat het enkel hetgeen biedt wat je echt nodig hebt. Wil je dit op termijn uitbreiden of juist bijschalen, dan is dat geen enkel probleem. Wij stemmen de kosten geheel op jouw gebruik af, hierdoor betaal je niet meer dan nodig is en daarmee zijn de tarieven van ons administratiekantoor erg gunstig.

Precies weten waar je aan toe bent

Geen verrassingen, geen hoog oplopende kosten en al helemaal geen wisselvallige facturen. Je weet precies waar je aan toe bent en wij gaan graag met je in gesprek om alle wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak.