Maak kennis met Yaarwerk

Team Yaarwerk ontzorgt je graag van je boekhouding

Yaarwerk

Yaarwerk is opgericht in juli 2014 en is ontstaan door de vraag naar jaarrekeningen, fiscale aangiften en consultancy. Deze diensten ontbraken destijds bij de Yuki Backoffice. Yaarwerk heeft sinds juli 2017 de Yuki Backoffice overgenomen en is sindsdien een fullservice administratiekantoor.

Alle financiële en administratieve diensten hebben wij voor je in huis. Of het nu gaat om de boekhoudkundige verwerking, verzorgen van belastingaangiftes, salarisadministratie of het opstellen van de jaarrekening. Tevens kunnen wij je ook verder ondersteunen met: tussentijdse rapportages, rapportages inzake de Werkkostenregeling, dividenduitkeringen of aanvullende fiscale werkzaamheden.

Yaarwerk werkt volledig digitaal waardoor je gehele administratie gedigitaliseerd is en overal en altijd te raadplegen is.

Visie

Met ons team willen we de ondernemer compleet ontzorgen van zijn administratieve verplichtingen en pro-actief ondersteunen als boekhouder en/of financieel directeur van zijn onderneming. Ons team staat voor vertrouwen, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid. Geen robots of automatische piloot, maar professioneel kritische boekhouders!

Missie

Wij vinden dat ondernemers zo min mogelijk last moeten hebben van hun administratieve verplichtingen.Ondernemers vooruit helpen is onze missie en passie. Onze klanten verdienen een betrokken partner die hen ontzorgt, zodat zij zich kunnen richten op datgene waar zij zelf goed in zijn. Dankzij onze dienstverlening ziet de ondernemer kansen en is hij ook beter in staat deze te benutten.

Ons team

Ondanks dat wij veel digitaal doen zijn er ook échte mensen aan het werk. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw administratie up-to-date blijft. Het Yaarwerk team zorgt ervoor dat alles juist en tijdig wordt verwerkt zodat je als ondernemer 100% kunt focussen op ondernemen, maar wel realtime inzicht hebt in je cijfers.

Heb je vragen?

Het Yaarwerk team staat altijd voor je klaar, we staan elke dag klaar voor honderden ondernemers. Ook jou helpen we graag verder, dus bel even!

010 - 31 326 06
info@yaarwerk.nl