Hoe werkt Yaarwerk?

dashbord icon conversie

bekijk de clickable demo

Yaarwerk Innovatieve online boekhoudsoftware

Je boekhouding volledig online uitbesteden zonder controle te verliezen.

Boekhouden met Yaarwerk is heel eenvoudig. Je hebt alleen een scanner, smartphone, e-mail, GoogleDrive of Dropbox nodig. Daarmee lever je dagelijks de administratie aan. De software waar Yaarwerk mee werkt, herkent en verwerkt de documenten automatisch en binnen 24 uur. Zo is je boekhouding altijd en overal up-to-date.

Digitaal aanleveren

Lever je administratie aan via je Smartphone, Scanner, GoogleDrive, Dropbox of per mail

De software waar Yaarwerk mee werkt, herkent en verwerkt de aangeleverde documenten automatisch en binnen 24 uur. Als geautomatiseerde herkenning niet mogelijk is, wordt het document aan een medewerker van de Yaarwerk backoffice aangeboden en geboekt. Zo is je boekhouding altijd en overal up-to-date.

Jaarrekening software

Actueel inzicht via financieel dashboard

Volledige controle over jouw financiële administratie

Het dashboard geeft altijd inzicht in de stand van zaken en hoeft nooit meer te wachten op actuele cijfers. Je hebt inzicht in je omzet, bedrijfslasten, bedrijfsresultaten, crediteuren, debiteuren en je banksaldo via je persoonlijke dashboard.  De interactieve grafieken geven dit overzichtelijk weer. De grafieken zijn gekoppeld aan de originele brondocumenten.

Online communiceren

E-mail verkeer is niet nodig, communicatie vindt plaats rondom het brondocument.

De postbus is het communicatiecentrum tussen jou en Yaarwerk. Dit staat centraal voor het aanleveren van documenten en banktransacties, voor het stellen van vragen en om te kijken of er nog zaken zijn die die aandacht nodig hebben.

Jaarrekening maken

Boekhoud software

Uniek digitaal archief

Nooit meer zoeken naar documenten

Alle verwerkte documenten staan direct in je goed beveiligde digitale archief en worden opgeslagen in ordners. Elke ordner is overzichtelijk ingedeeld in tabbladen met verschillende soorten documenten, zoals facturen, bonnen, offertes en contracten.  Alles staat centraal in het gedeelde digitale archief. De bovenste plank is voor alle financiële documentatie en de onderste planken kun je gebruiken voor het gehele archief van jouw bedrijf.

Online facturen aanmaken en versturen

Verkoopfacturen staan direct in jouw boekhouding

Met Yaarwerk kun je ook verkoopfacturen aanmaken.  De verstuurde facturen staan direct in de boekhouding verwerkt. Stuur je regelmatig dezelfde verkoopfactuur naar een klant? Dan kun je gebruik maken van de optie: ‘herhaalde facturen’. De factuur wordt dan automatisch klaargezet wanneer het tijd is voor een nieuwe factuur. Alle facturen kun je aanmaken in je eigen huisstijl.

Online boekhoudprogramma

iphone

Boekhouden met je Android of iPhone

Je boekhouding altijd bij de hand

Even een bepaalde factuur raadplegen of een polis opzoeken? Dat kan eenvoudig vanaf je smartphone. Het hele digitale archief is te benaderen via ordners. Vraag adressen op, bekijk je omzetlijst en maak foto´s van bonnetjes en stuur ze direct naar je administratie.

Boekhoudkoppeling

Elke dag automatisch alle bankmutaties in Yaarwerk

Bankier je met ABN, KNAB, ING of de Rabobank? In dat geval worden je mutaties iedere dag netjes afgeleverd bij Yaarwerk.  Zo is je boekhouding altijd up-to-date. Zit je bij een andere bank? Geen probleem. Download je bankafschriften en importeer deze in Yaarwerk.

banken

Online portal met geïntegreerd CRM

Alle informatie over gegevens uit je administratie en archief

Je beschikt met Yaarwerk over een adresboek met extra informatie over gegevens uit je administratie en archief. Sla alle facturen, contracten, e-mails, offertes en overige correspondentie op onder de betreffende relatie. Je kunt met 1 druk op de knop alle correspondentie terugvinden. Ook heb je direct inzichtelijk wat het betaalgedrag is van jouw relaties.

Boekhouden via Google Drive & Dropbox

Boekhouden met Yaarwerk kan nog gemakkelijker.

Het is mogelijk om Yaarwerk te koppelen met jouw Dropbox of Google Drive account. Deel een van jouw Dropbox directories of Google Drive mappen met Yaarwerk. Sla hier de documenten op die in de boekhouding verwerkt moeten worden en even later zijn ze verwerkt en  automatisch als document in het Yaarwerk archief opgeslagen. Vanaf je smartphone of tablet is het ook heel gemakkelijk om bestanden naar Yaarwerk over te zetten, dankzij Google Drive en Dropbox App.

google-drive-dropbox

Aanvullende software modules

 

 

icons-plusje-modules

Urenregistratie
Bekijk module
icons-plusje-modules

Projectadministratie
Bekijk module
icons-plusje-modules

Office
Bekijk module
icons-plusje-modules

Betaalservice
Bekijk module
icons-plusje-modules

Aanmaningenservice
Bekijk module
icons-plusje-modules

Vreemde valuta
Bekijk module

Aanvullende service

Naast het verwerken van je administratie bieden wij ook diverse andere consultancy diensten aan.

Lees meer