Hoe werkt Yaarwerk?

Yaarwerk is een innovatief administratiekantoor. Wij werken compleet digitaal en voeren de administraties volledig in Yuki.

dashbord icon conversie

bekijk de clickable demo

Aanvullende software modules en services bieden nog meer functionaliteit

Wanneer je start met Yaarwerk krijg je standaard de beschikking over een volledig online boekhoudpakket met o.a. een compleet digitaal archief, de  mogelijkheid om online facturen aan te maken en te versturen en een financieel dashboard. Alle gemakken van online boekhouden en met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben. Je kunt dit verder uitbreiden met aanvullende software modules.

ING, Rabobank, KNAB bank en ABN AMRO

Met deze banken heeft Yuki een koppeling. Dit betekent dat iedere dag de transacties van de bank worden opgehaald en automatisch in de juiste administratie worden verwerkt.

Yuki facturatie

Met deze module is het mogelijk om zelf vanuit Yuki verkoopfacturen aan te maken en te versturen. Het voordeel hiervan is dat de verkoopfacturen niet meer handmatig aangeleverd hoeven te worden. Wanneer de verkoopfacturen verstuurd zijn vanuit Yuki, staan deze direct in de boekhouding.

Yuki betaalservice

Met de betaalservice controleert Yaarwerk tijdens het boeken of je inkoopfacturen nog een betaalhandeling van je vergen. Als dat het geval is, zoals bij acceptgiro’s, dan vult Yaarwerk ook de benodigde betaalinformatie, zoals het bankrekeningnummer waarnaar betaald moet worden, de uiterste betaaldatum en de betaalreferentie voor je in en plaatst de factuur in een handige betaallijst. Zo heb je altijd een overzicht van de betalingen die je nog moet verrichten.

 • Betalingen gebundeld aanleveren aan je bank
 • Functiescheiding en autorisatie

Projectadministratie

Je legt zelf dossiers aan. Deze dossiers kun je zien als hangmappen waar je facturen in kunt stoppen. Je kunt documenten al direct nadat je ze hebt geüpload in de dossiers zetten, of later, nadat Yaarwerk ze heeft verwerkt in je boekhouding. Een speciaal overzicht toont alle facturen op omzetrekeningen en inkooprekeningen die nog niet aan een dossier zijn toegewezen. Zo werk je eenvoudig een lijstje af.

 • Inzicht in de marge per project
 • Ook niet-financiële dossier administratie

Urenregistratie

De urenregistratiemodule maakt het schrijven van uren en factureren van je werkzaamheden erg eenvoudig. Zo heb je altijd actueel zicht op de tijdsbesteding per relatie en/of project. Op die manier heb je nog meer controle over het debiteurenbeheer. De urenregistratiemodule is geschikt voor elke onderneming die op uur- of dagbasis diensten aanbiedt en deze factureert aan klanten.

 

 • Automatisch facturen aanmaken
 • Overzicht per medewerker, project of klant
 • Eigen workflow instellen
 • Eigen factuur lay-out toekennen
 • Factuur per post of als e-factuur verzenden

 

Diverse overzichten met extra informatie over de valuta Het blijft mogelijk, ook zonder deze module om incidentele inkoopfacturen of bonnetjes in vreemde valuta aan te leveren. Deze worden dan door Yaarwerk omgerekend en verder als Euro documenten behandeld. Heb je maar incidenteel een verkoopfactuur, reken dan zelf even de relevante bedragen zoals het factuurbedrag om naar euro’s en vermeld dat op de factuur. We behandelen die factuur dan als een Euro factuur.

Vreemde valuta

Yaarwerk heeft een speciale module voor vreemde valuta. Handelen met andere valuta dan de euro maakt een administratie direct wat complexer. Af en toe een bonnetje van een taxi in dollars is nog wel te doen, maar regelmatig verkoopfacturen versturen in een andere valuta of het hebben van een bankrekening in een bijvoorbeeld Ponden stelt andere eisen aan de software.

 

 • Opmaken van facturen in vreemde valuta
 • Werken met prijslijsten in vreemde valuta
 • Aanleveren van scans van verkoopfacturen in vreemde valuta
 • Aanleggen van bankrekeningen in vreemde valuta
 • Importeren van afschriften in vreemde valuta

 

Diverse overzichten met extra informatie over de valuta Het blijft mogelijk, ook zonder deze module om incidentele inkoopfacturen of bonnetjes in vreemde valuta aan te leveren. Deze worden dan door Yaarwerk omgerekend en verder als Euro documenten behandeld. Heb je maar incidenteel een verkoopfactuur, reken dan zelf even de relevante bedragen zoals het factuurbedrag om naar euro’s en vermeld dat op de factuur. We behandelen die factuur dan als een Euro factuur.

iphone

Koppelingen

Wanneer je werkt met de Yuki boekhoudsoftware is het mogelijk om externe oplossingen te koppelen. Zo is het bijvoorbeeld handig om een koppeling te hebben met jouw webshop, salarisadministratie of kassasysteem.

Meer weten over deze of andere aanvullende modules? Neem gerust contact op voor meer informatie

Yaarwerk helpt je graag verder!

Neem contact op