Yaarwerk verandert je boekhouding voor goed

 

Stel samen met Yaarwerk je eigen pakket samen!

 

Diensten en tarieven

Yaarwerk is het meest moderne en innovatiefste administratiekantoor van Rotterdam en omstreken. Je kunt je boekhouding volledig uitbesteden van verwerking en belastingaangiften tot het opstellen van de jaarrekening. Wij stellen graag een offerte voor je op.

Bij Yaarwerk kunnen ondernemers in elke bedrijfstak hun boekhouding uitbesteden. Bekijk hieronder een greep uit de bedrijfstakken van onze klanten.


Transport | Webshops | Horeca | Detailhandel | (IT)-consultants

En meer..

Boekhoudkundige verwerking

Alle financiële stukken worden binnen 24 uur verwerkt in je boekhouding. Door slimme boekhoud software software en een team net zo slimme Yaarwerk consultants. Als geautomatiseerde herkenning niet mogelijk is, wordt het document aan een medewerker van de Yaarwerk backoffice aangeboden en geboekt.

Controle en aangifte

Yaarwerk boekt automatisch alle btw. Alle geboekte bedragen komen automatisch in een concept btw aangifte in Yaarwerk. Het is mogelijk om Yaarwerk maandelijks de btw aangifte te laten controleren en versturen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf de btw aangifte te versturen.

Jaarrekening

De boekhouding is met Yaarwerk dagelijks bij. Jaarcijfers en de jaarrekening samenstellen is met Yaarwerk een fluitje van een cent. En tegen een scherp tarief, want het meeste werk is al gedaan. Jouw vaste Yaarwerk consultant houdt de vinger aan de pols. Op deze manier klopt je boekhouding nauwkeurig. Herinneringen van de Belastingdienst zijn verleden tijd!

Salarisadministratie

Vanaf 10,50 euro per salarisstrook verzorgt Yaarwerk de salarisstrook, de loonjournaalposten, de loonaangifte en de jaaropgave. Alles wordt direct in jouw boekhouding verwerkt en Yaarwerk zet betalingen automatisch in de betaallijst. Hiernaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van verzuimregistratie, digitale personeelsdossiers en is er voor elke werknemer een eigen portal beschikbaar.

Proactief advies

Je boekhouding is en blijft maatwerk. Tevens is je boekhouding continu aan verandering onderhevig en vaak complex. Jouw vaste contactpersoon bij Yaarwerk denkt proactief met je mee en heeft kennis van zaken. Jouw wensen en doelstellingen vormen daarbij vanzelfsprekend het uitgangspunt.

discussie-fotomannen-400px

Tarieven

Geen uurtje factuurtje maar vaste tarieven!

OMSCHRIJVING
DIENSTVERLENING

Boekhoudkundige verwerking van de aangeleverde documenten

Verwerking van transacties via de bank

Matching van facturen en betalingen

Uitvoeren van maandcontroles

Verzorgen aangiften btw (inclusief eventuele suppletie aangifte)

Verzorgen aangifte VPB / IB

Het opstellen van de jaarstukken

TRANSACTIE
SERVICE

VANAF €26,50*GARANTIES
ZONDER
JAARREKENING

VANAF €30,-*GARANTIE
MET
JAARREKENING

VANAF €30,-*** Genoemde prijzen afhankelijk van aantal transacties
** Exclusief eenmalige jaarlijkse fee vanaf € 200 voor jaarstukken (incl. aangifte IB of VPB).

Laat vrijblijvend een persoonlijke offerte maken

Afhankelijk van de omvang van jouw administratie bepalen we het definitieve tarief. Vraag daarom vrijblijvend een offerte op maat bij ons op.

Vraag offerte aan

Overstappen

Na de opdrachtbevestiging gaan we direct voor je aan de slag. Je wordt intensief begeleid door jouw vaste Yaarwerk consultant zodat je snel weet hoe je aan de slag kunt. We starten met een opstartgesprek waarbij je leert om te werken met Yuki en waarbij jouw wensen en verwachtingen inzichtelijk worden gemaakt. Hiermee is de basis van jouw administratie in Yuki gezet en kan je aan de slag. Ook bij de inrichting en overstap vanuit een ander pakket wordt je intensief begeleid om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Heb je vragen? Stel ze gerust.
Neem contact op of bel: 010-313 26 04