Diensten en tarieven

Stel samen met Yaarwerk je eigen pakket samen!

Yaarwerk verandert je boekhouding voorgoed

Yaarwerk is het meest moderne en innovatiefste administratiekantoor van Rotterdam en omstreken. Je kunt je boekhouding volledig uitbesteden van verwerking en belastingaangiften tot het opstellen van de jaarrekening. Wij stellen graag een offerte voor je op.

Boekhoudkundige verwerking
Controle en aangifte
Jaarrekening
Salarisadministratie
Proactieve houding

Boekhoudkundige verwerking

Als geautomatiseerde herkenning niet mogelijk is, wordt het document aan een medewerker van de Yaarwerk backoffice aangeboden en geboekt verwerkt.

Controle en aangifte

Yaarwerk boekt automatisch alle btw. Alle geboekte bedragen komen automatisch in een concept btw-aangifte in Yuki. Het is mogelijk om Yaarwerk maandelijks de btw aangifte te laten controleren en versturen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf de btw-aangifte te versturen.

Jaarrekening

Jaarcijfers en de jaarrekening kunnen volledig door Yaarwerk worden verzorgd. Dit tegen een scherp tarief! Want het meeste werk is al gedaan gedurende het boekjaar, doordat jouw vaste Yaarwerk professional maandelijks de boekhouding controleert.

Salarisadministratie

Vanaf € 11,50 per medewerker per maand verzorgt Yaarwerk de salarisstrook, de loonjournaalpost, de loonaangifte en de jaaropgave. Alles wordt direct in jouw boekhouding verwerkt en betalingen worden automatisch in de betaallijst gezet. Hiernaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van verzuimregistratie, digitale personeelsdossiers en is voor elke werknemer een eigen portal beschikbaar.

Proactieve houding

Je boekhouding is en blijft maatwerk. Tevens is je boekhouding continu aan verandering onderhevig en vaak complex. Jouw vaste contactpersoon bij Yaarwerk denkt proactief met je mee en heeft kennis van zaken. Jouw wensen en doelstellingen vormen daarbij vanzelfsprekend het uitgangspunt.

Tarieven

Tot de klantenkring van Yaarwerk behoren ondernemers die enkele honderden facturen op jaarbasis laten verwerken tot ondernemers met vele duizenden facturen. Afhankelijk van de omvang van jouw administratie bepalen we het definitieve tarief. Vraag daarom altijd vrijblijvend een offerte op maat bij ons op.

Ondernemers uit elke bedrijfstak

Bij Yaarwerk kunnen ondernemers in elke bedrijfstak hun boekhouding uitbesteden. Bekijk hieronder een greep uit de bedrijfstakken van onze klanten.

Transport

Webshops

Horeca

Detailhandel

(IT)-consultants