Jouw boekhouder in Rotterdam

Altijd een duidelijke en inzichtelijke administratie, dat is wel zo prettig en dat kan je samen met Yaarwerk realiseren. Yaarwerk is jouw boekhouder in Rotterdam die werkt op de meest kostenbesparende manier. Je hebt geen dure professional meer nodig en je kan het prima zonder interne administratieve afdeling, want Yaarwerk maakt jouw administratie geheel digitaal en dat brengt diverse voordelen met zich mee.

Als boekhouder in Rotterdam verzorgen wij de administratie voor veel ondernemers. Althans, onze software regelt het, wij doen enkel het controlewerk en alle handmatige bijkomstigheden. Dit loopt uiteen van btw-aangiftes tot jaarrekeningen en van een salarisadministratie tot maandcontrole.

Hoe kunnen we dit bewerkstelligen? Wij hebben een zeer duidelijk en toekomstgericht online platform waar je je gehele administratie digitaal op kunt insturen en bijhouden. Wij hebben inzage in jouw administratie en voeren de controle uit. Dat bespaart je een hoop tijd en geld, want je bent niet meer genoodzaakt om bij een professional langs te gaan. Ook wordt de kans op fouten daarmee geminimaliseerd. Ideaal, nietwaar? Probeer zelf ons platform eens uit en je zult zien dat het erg handig is.

Heb je vragen?

Het Yaarwerk team staat altijd voor je klaar, we staan elke dag klaar voor honderden ondernemers. Ook jou helpen we graag verder, dus bel even!

010 - 31 326 06
info@yaarwerk.nl

Persoonlijke professional

Yaarwerk is gevestigd als boekhouder in Rotterdam, maar kan in feite iedereen in Nederland bijstaan met haar diensten. Omdat bijna alles digitaal plaatsvindt, ben je niet meer afhankelijk van een boekhouder op korte afstand. Veel zaken worden na het digitaal insturen en invullen van de administratie door een Yaarwerk professional nagelopen en bij vragen of opmerkingen wordt er per mail of telefoon contact opgenomen. Dat kan uiteraard ook vice versa. 

De boekhouder in Rotterdam is door het online platform niet beperkt in haar werkzaamheden, omdat er een vaste professional toegewezen wordt aan elke klant. Jouw vaste professional weet precies wat jouw financiële situatie is en dat maakt het natuurlijk erg praktisch. Het bespaart je namelijk tijd, geld en energie. Sterker nog, de diensten van Yaarwerk die wij als boekhouder in Rotterdam verzorgen, zijn goedkoper dan een willekeurige (klassieke) professional en interne administratie.

boekhouder rotterdam

Volledig overzicht en controle

Wij streven er naar om het onze klanten zo gemakkelijk en prettig mogelijk te maken. Onze software is zo ingericht dat je de garantie hebt dat de gehele boekhouding op correcte wijze wordt bijgehouden. Onze medewerkers staan altijd klaar om te helpen en doen de laatste check, maar in feite blijf je altijd zelf de controle in eigen handen houden. 

Dat kan op kantoor, maar ook onderweg. Onze software is namelijk zowel via een computer alsook een mobiel of tablet beschikbaar, wat het natuurlijk wel erg handig maakt. Als je daar dan ook nog eens mee kan besparen tegenover andere opties, dan is dit ook voor jou een interessante mogelijkheid. Wat kan Yaarwerk, de boekhouder in Rotterdam, voor jou betekenen? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken

Enthousiast? Ben je benieuwd naar wat Yaarwerk consultants voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!