Accountancy stagiair gezocht (meewerkstage)

Deze stage is een echte uitdaging voor een stagiair(e) die als boekhoudkundig medewerker/controller aan de slag wil gaan!

  • Werkzaamheden: data-entry & bijkomende werkzaamheden voor de financiële administratie
  • Yaarwerk gebruikt het boekhoudprogramma Yuki
  • Je krijgt een vaste begeleider/aanspreekpunt
  • HBO werk- en denkniveau
  • Unieke werklocatie: Rotterdam, Kop van Zuid
  • Gepaste stagevergoeding

Ben je geïnteresseerd in deze stage? Dan ontvangen wij graag je
motivatiebrief en CV!

Solliciteer direct

Benieuwd wat andere stagaires van Yaarwerk vinden?

Stage lopen bij Yaarwerk is geweldig; je houdt goed contact met zowel je collega’s als je klanten en je hebt altijd wel iets te doen. Het werk is heel dynamisch, zo kun je van het ene moment van facturen verwerken opgebeld worden door een klant die graag wil weten wat er in zijn administratie speelt. Daarnaast wordt er een breed beroep op je kennis gedaan en word je uitgedaagd dit te verbreden. Je bent ook meer dan enkel je beroepsvak, je kan je in verschillende richtingen verdiepen afhankelijk van wat je zelf leuk lijkt. Daarom is Yaarwerk een uitstekend bedrijf om zowel goed werk te leveren als je eigen ambities te onderstrepen.

– Thomas-Nils Verheij

Yaarwerk is voor mij de ideale stap geweest naar het bedrijfsleven. Binnen een enthousiast team ben jij verantwoordelijk voor meerdere administraties en los jij samen met het team lastige vraagstukken op voor de klant. Deze verantwoordelijkheid geeft jou al gauw het gevoel dat jij van cruciaal belang bent binnen het team. Daarnaast is Yaarwerk een bedrijf in de lift wat een uitstekend perspectief biedt voor de toekomst. Ben jij een leergierige en enthousiaste student binnen de accountancy/bedrijfseconomie, solliciteer dan nu naar deze vacature om ons team te versterken!

– Patrick Moerkerken

Solliciteer direct!