Yaarwerk Consultants
delen graag hun kennis

Automatisch transacties ophalen van Mollie

10 september 2020 | door: Seven de Groot

Met de koppeling tussen Yuki en Mollie kun je gemakkelijk facturen en betalingen combineren. Voorheen moest je de transacties zelf ophalen om deze in de boekhouding te plaatsen. Nu niet meer! Bekijk hieronder de instructies om de transacties van Mollie automatisch op te laten halen. Je hebt nu ook de mogelijkheid om de facturen van Mollie automatisch op te halen.

 

Stappenplan

1. Ga in Yuki naar instellingen
2. Klik op ‘Mollie’ onder ‘Integraties’. Je ziet nu dit scherm:

3. Klik op de checkbox om de gewenste functie te activeren.

Vanaf nu worden alle Mollie transacties en/of facturen automatisch opgehaald. Houd er rekening mee dat dit niet met terugwerkende kracht gebeurt. Mocht je dus nog transacties missen, dan kun je die via ‘synchroniseer Mollie’ ophalen.

Meer info over de koppeling met Mollie